Disclaimer

Studio Scheveningen streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via haar website www.studioscheveningen.nl en haar social media kanalen. 

 

De verstrekte informatie op deze website wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. Studio Scheveningen verstrekt echter geen garantie over de juistheid en volledigheid van deze informatie. De getoonde informatie is uitsluitend indicatief en kan onvolledig en/of onjuist zijn. Studio Scheveningen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder kennisgeving door te voeren.

 

Het kan voorkomen dat (hyper)links in de websites van Studio Scheveningen, leiden naar websites buiten het domein van Boekhandel Scheveningen en geen eigendom zijn van Studio Scheveningen. Indien deze link door de bezoeker geactiveerd wordt, verlaat men de website van Studio Scheveningen. Studio Scheveningen kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de link, noch voor de kwaliteit van producten en/of dienst die op deze wijze worden aangeboden. Studio Scheveningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Studio Scheveningen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Studio Scheveningen.

 

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Studio Scheveningen worden onderhouden wordt afgewezen. Studio Scheveningen sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar eigen website of websites van derden.

© 2019 - 2023 Studio Scheveningen | sitemap | rss